workshop -programovacích WEB jazyků - HTML a CSS (Vstupní stránka)

0 termínů

Praha 5

12-18 let, 18+

vzdělávací centrům ROBiQ

už proběhl

Vstupní stránka
Chcete si vytvořit vlastní webovou stránku nebo máte zájem o programování WEB stranek? Naš vzdělávací centrům ROBiQ vám nabízí workshop v osvojení základu nejpopulárnějších programovacích WEB jazyků - HTML a CSS. Jen po dobu jednoho workshopu se naučíte jak vytvářejí skutečné internetové stránky. Naši lektoři vám pomohou pochopit základy vývoje designu a vytvaření struktury webových stránek , a take naučí vas pracovt se styly.

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Plzeňská 540/23, 150 00 Praha 5

Fotogalerie

Provozovatel

vzdělávací centrům ROBiQ

Lego sumo
lego
termin 13.6 20.6 27.6 od 11:00
11.6 18.6 25.6 od 17:15

Naš vzdělávací centrům ROBiQ vám nabízí workshop v oblasti vytváření závodních bojových robotů na základě stavebnice LEGO Mindstorms EV3.
Naši lektoři vás naučí, jak navrhnout , sestavit a naprogramovat robota pro zučestnění v robosumo suotěži. V rámci vyuky se dozvíte zakladní návrhy zavodních robotů s analýzou jejich výhod a nevýhod. Jen za pár hodin postavíte zavodního robota a dokažete naprogramovat chování robota pro vystoupeni na zápasišti, a potm se zúčastnit skutečných robosumo zapasu s možností vyhrát cennou odměnu!

Cena workshopu: 1500 Kč
Cena zahrnuje veškeré potřebné materiály a vybavení.
Počet míst: 5

Zázračná lampa
termin 13.6 20.6 27.6 od 11:00

Naš vzdělávací centrům ROBiQ vám nabízí výmečný workshop o vytvoření kreativní stolní lampy. Rozmanitost světelných efektu a proces vytváření vlastního technického inteligentního zařízení potěší i osobu kterou nezajímaly moderní technologie. U nás na workshopu se naučíte, jak vyrobit vlastní desku plošných spojů, jak se spravně letuje , a programování Arduino řadiče .Po dokončení workshopu si sebou odnesete nejen vyrobenou lampu, ale také spoustu nových dovedností a znalostí. Možna ve vás mohou otevřít potenciál k it-technice, který dále můžete dále rozvíjet v našem školicím centru.
Cena workshopu: 1500 Kč
Cena zahrnuje veškeré potřebné materiály a vybavení.
Počet míst: 5

Vstupní stránka
termin 13.6 20.6 27.6 od 13:00
23.6 27.6 30.6 od 16:00
Chcete si vytvořit vlastní webovou stránku nebo máte zájem o programování WEB stranek? Naš vzdělávací centrům ROBiQ vám nabízí workshop v osvojení základu nejpopulárnějších programovacích WEB jazyků - HTML a CSS. Jen po dobu jednoho workshopu se naučíte jak vytvářejí skutečné internetové stránky. Naši lektoři vám pomohou pochopit základy vývoje designu a vytvaření struktury webových stránek , a take naučí vas pracovt se styly. Výsledkem vaší práce se stane váš vlastní web. Nenechte si ujít šanci zkusit sebe ve fascinujícím světě WEB programování!

Cena workshopu: 1000 Kč
Cena zahrnuje veškeré potřebné materiály a vybavení.
Počet míst: 5
Line Follower
termin 13.6 20.6 27.6 od 13:00
13.6 20.6 27.6 od 16:00
Sportovní robotika s každým rokem získává stále větší popularitu a už dlouho ma celosvětovy rozsah. V workshopu, kterou nabízí naš vzdělávací centrům ROBiQ, vám pomůžeme ponořit se do úžasného a vzrušujícího světa robotiky. Jen za několik hodin dokažete sestavit svého vlastního robota pro nejpopulárnější typ soutěže - Line Follower. Take se naučíte vyrabět vlastní desky plošných spojů, letovat, seznámite se základy obvodů a dostanete příležitost získat cennou vyhru v soutěži po dokončení naše mistrovské třídy.

Cena: 1000 Kč
Cena zahrnuje veškeré potřebné materiály a vybavení.
Počet míst: 5



Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.