DŠ0 - Kurz španělštiny pro začátečníky

0 termínů

Liberec

7-14 let

Agentura a jazyková škola Studyline

už proběhl

Jazykový kurz pro děti ve věku cca od 6 do 12 let, které se se španělštinou nikdy nesetkaly. Výuka probíhá zábavným konverzačním způsobem, při kterém je každé dítě nuceno přirozeně rozvíjet své komunikační schopnosti v cizím jazyce. Osnova kurzu je vytvořena tak, aby si děti prohloubily aktivní vnímání řeči, přirozenou výslovnost a často chybějící nenucené užívání jazyka. Cílem kurzu je to, aby děti byly schopné cizí jazyk spontánně používat v praxi a dále se jej učily intuitivně bez překládání.

2 290 Kč/rok
V ceně je efektivní jazyková výuka s kvalifikovaným lektorem v objemu 1 x 45 min. týdně, veškeré studijní materiály, závěrečný certifikát a ovocné nápoje.

Termíny

Všechny termíny již proběhly. Pokud máte zájem o nové či jakýkoli dotaz, neváhejte nám poslat dotaz.

Místo konání

Adresa: Pražská 7/5, 46007 Liberec

Fotogalerie

Provozovatel

Agentura a jazyková škola Studyline

Pro úspěšné uplatnění na trhu práce nebo prostě dobrý pocit seberealizace a posílení sebevědomí Vám nabízíme širokou nabídku kvalitních jazykových kurzů pro dospělé, děti, studenty i zaměstnance a nepřeberné spektrum studijních i pracovních pobytů v zahraničí. Využít můžete také naše služby v oblasti překladů a tlumočení a to jak běžných tak i odborných či soudních.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.